Sakura

Algemene voorwaarden

Sakura Yoga & Selfcare behoudt het recht om ten alle tijden de algemene voorwaarden te wijzigen. Zij zal haar leden hiervan op de hoogte brengen. De meest recente versie van de algemene voorwaarden zijn te vinden op www.sakurayoga.nl.

 

Inschrijving

Bij inschrijving dient u een formulier met persoonsgegevens in te vullen en te ondertekenen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze ledenadministratie. Bij het ondertekenen van het formulier gaat u tevens akkoord met de algemene voorwaarden. Op verzoek kunnen deze uitgeprint aan u overhandigd worden. Bij inschrijving betaald u € 12,50 inschrijfkosten.

 

Sakura Yoga & Selfcare werkt uitsluitend met strippenkaarten voor de lessen. Deze zijn te koop in de yogastudio. Strippenkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld en niet overdraagbaar aan derden. De strippenkaarten hebben een beperkte geldigheid, na de geldigheidsdatum zullen de  ongebruikte strippen komen te vervallen.

 

Geldigheid strippenkaarten:
5 strippen:  7 weken
10 strippen: 14 weken
15 strippen: 20 weken
20 strippen: 25 weken

 

De datum van aankoop zal worden vermeld op de strippenkaart, evenals de uiterste geldigheidsdatum. Kunt u om gezondheidsredenen een langere periode niet deelnemen aan de lessen, overleg dan tijdig uw doktersverklaring met de eigenaresse, Susan Ebben, dan wordt uw strippenkaart voor een bepaalde periode bevroren, zodat uw strippen niet hun geldigheid verliezen. Indien u dit na het verlopen van de geldigheid van de kaart pas overlegt zullen uw strippen alsnog verlopen. Heeft u een andere goede reden waardoor u langere tijd niet deel kunt nemen aan de lessen, neem dan ook zo snel mogelijk contact op met de eigenaresse, Susan Ebben, om samen te kijken naar een passende oplossing.

 

Kom je, zonder vooraf overleg, langer dan één maand niet naar de lessen, dat word je automatisch uitgeschreven van lidmaatschap. Wil je op een later tijdstip toch weer deelnemen aan de lessen, dan dien je opnieuw inschrijfkosten te betalen.

 

De strippenkaarten kunnen contant of per bank in de studio betaald worden voorafgaand aan de les.

 

Indien u liever eerst een proefles neemt kunt u deze per mail boeken. De kosten van een proefles zijn € 12,50. Besluit u na de proefles een lidmaatschap af te sluiten bij Sakura Yoga, dan brengen wij u deze € 12,50 in mindering op uw eerste strippenkaart. De proefles is dan gratis.

 

Geeft u de voorkeur aan een losse les dan betaalt u € 12,50 per les. U kunt deze per mail boeken. De les dient vooraf per bank betaald te worden.

 

Tijdens de lessen

Het gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan tijdens de lessen. Je mag deze in de lounge bewaren samen met je andere spullen. Hier liggen ze veilig en kan er niemand aan. Ook word je vriendelijk verzocht om de mobiele telefoon op stil of helemaal uit te zetten, zodat deze de les niet kan verstoren.
Wil je graag bereikbaar zijn voor bijvoorbeeld kinderen die alleen thuis zijn dan mag je mijn mobiele nummer opgeven. Zij kunnen een aapje sturen naar 06-43646444 indien er een dringende situatie is.

 

Uit privacy-overwegingen is het niet toegestaan om foto’s/filmopnames te maken tijdens de lessen of workshops.

Wees tijdens een les rustig uit respect voor anderen. Ga dus geen praatje maken met jouw buurman/buurvrouw. Indien je hulp nodig hebt van een docent geef deze dan een seintje, dan komt de docent naar je toe.

 

Annuleren van een les

Lessen kunnen tot 24 uur voor aanvang van de les kosteloos geannuleerd worden. Annuleert u binnen 24 uur voor een les dan zal de les in rekening worden gebracht via uw strippenkaart. Afmelden kan alleen telefonisch via 06-43646444.

 

Sakura yoga behoudt zich het recht om bij te weinig deelname aan een les deze te annuleren of samen te voegen met een andere les. Uiteraard wordt dit niet bij u in rekening gebracht indien u op een ander tijdstip verhinderd bent.

 

Workshops en retreats

Workshops en retreats kunnen uitsluitend per mail geboekt worden. U krijgt dan een mail met alle gegevens m.b.t. de workshop of retreat en de betaalgegevens. U kunt deze kosten alleen per overboeking betalen. Indien uw aanbetaling bij mij ontvangen is, is uw plek in de workshop/retreat pas gegarandeerd. U ontvangt hiervan een bevestiging met de gegevens over een eventuele restbetaling. Workshops en retreats zijn non-refundable. Indien u annuleert krijgt u dus geen restitutie. Prijzen van workshops en retreats varieren. De juiste prijs van een workshop/retreat zal online bij de desbetreffende workshop/retreat vermeld worden.

 

Eigen risico

Deelname aan lessen, workshops en retreats zijn geheel voor eigen risico. De yogalessen worden begeleid door gediplomeerde docenten, zij zullen u ten alle tijden professioneel begeleiden. Indien u serieuze klachten heeft verzoeken wij u ook om contact op te nemen met uw huisarts of behandelend specialist voordat u deelneemt aan een les/workshop.

IMG_20191117_124011