KoBiDo

KoBiDo betekent letterlijk vertaald het pad van de klassieke schoonheid. Het is een ontspannende Japanse gezichtsmassage, waarbij wordt gewerkt op de meridianen, tsubu (acupressuurpunten), het lymfesysteem en de bloedcirculatie.
Het gezicht reflecteert de gezondheid van het hele lichaam. Aan de gezichtstonen kan men zien of iemand een goede gezondheid heeft, veel of weinig stress, een goed dieet etc.

Enkele voordelen van KoBiDo:
Het vermindert rimpels en is tevens de beste preventie tegen rimpels.
Rimpels zijn niet makkelijk te behandelen. Het is een product van geleidelijke ondervoeding van de huidcellen en moeten worden behandeld met diepere behandelingen. Maskers, crèmes etc. behandelen alleen het huidoppervlak en de oppervlakkige lagen net onder het huidoppervlak. Het stimuleert de gezichtszenuwen die de huidcellen bereiken, het verbeteren van de bloedstroom, verdeling van de voedingstoffen, en het verwijderen van gifstoffen en dode huidcellen. Hierdoor kan de huid zichzelf herstellen.

Het verdrijft gifstoffen die vanuit verschillende weefsels naar de huidoppervlakte stijgen. Deze gifstoffen worden afgevoerd naar het lymfesysteem zodat ze op een natuurlijke wijze worden verbannen.

Het gebruikt kleine, maar diepe spiermanipulatietechnieken om samengetrokken spierweefsels vrij te maken. Dit blokkeert de beperking van de bloedstroom en laat vers bloed circuleren om het oppervlak van het gezicht binnen te dringen, waardoor zuurstof en voeding aan de huidcellen wordt gegeven. Alleen wanneer deze circulatie ongehinderd wordt kunnen huidcellen herstellen en zichzelf verjongen.

Bij KoBiDo wordt gewerkt met de 100% natuurlijke en eco-gecertificeerde producten van Ruhaku. Deze producten bevatten Gettou, een gemberachtige plant die alleen groeit op Okinawa. Door de uitzonderlijk hoge concentratie antioxidanten leveren deze producten een hoog verjongerings effect.
Deze massage wordt gegeven op de Japanse manier, d.w.z. op een Futon (Japanse matras) en duurt ongeveer 60 minuten. Indien je liever de massage ontvangt op de massagetafel, geef dit dan van te voren aan.

Shiatsu

Ontspannende Japanse acupressuur massage. Shiatsu is een vorm van
manuele therapie waarbij er gebruik gemaakt wordt van druk, rotaties en strekkingen. Deze werken op de interne organen van het lichaam, om ze te corrigeren zodat het totale lichaam weer in balans komt. Hiermee zal de gezondheid bevorderen. Shiatsu hersteld het natuurlijk balans in het
lichaam en activeert het zelfgenezingsvermogen. U voelt zich energieker
en vitaler en depressieve- of angstklachten zullen verminderen. Daarnaast
is Shiatsu goed voor de bevordering van de spijsverering en ondersteunt het
het immuunsysteem.

Deze massage wordt gegeven op de Japanse manier, d.w.z. op een Futon (Japanse matras) en duurt ongeveer 60 minuten.  Indien je liever de massage ontvangt op de massagetafel, geef dit dan van te voren aan.

Bamboemassage

Een ontspannende, krachtige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een bamboestok. Door de stok kan er dieper gemasseerd worden dan met de handen en kunnen stagnaties en knopen makkelijker worden behandeld. Ook zal kan er een dieper ontspanningsniveau worden bereikt. Het bevordert ook de bloedsomloop en het helpt afvalstoffen af te voeren. Deze massage wordt standaard op de massagetafel gegeven en duurt ongeveer 50-60 minuten.