Gelaatsbehandelingen

Klassieke behandeling

Een oppervlakte en diepte reiniging n.a.v. een huidanalyse. Epileren van wenkbrauwen en een ontspannende massage gevolgd door een masker. De behandeling wordt afgesloten met passende huidverzorging.

 

Klassieke behandeling met Celluma LED-therapie

Een klassieke behandeling waarbij je ook de voordelen ervaart van de Celluma PRO LED-lamp. Deze is in te zetten bij bv. Acne, wondgenezing en ant aging.

 

Huidverbeterende behandeling met microneedling

Een klassieke behandeling waarbij de Enpitsu-pen wordt ingezet op de behoefte van de huid. Na deze microneedling ervaar je de positieve voordelen van de Celluma LED-lamp.

 

Japanse behandeling

Ontdek de beautygeheimen van de Geisha met deze verzorgende behandeling.

 

Kobido

Letterlijk vertaald: Het pad naar de klassieke schoonheid. Een huidverjongende massage die zorgt voor een betere doorbloeding, het stimuleren van het bindweefsel en het draineren van de lymfe, incl een basis huidverzorging.

 

Facial Cupping

Door gebruik te maken van de cups wordt er gewerkt in de diepere lagen van de huid. Bindweefsel wordt gestimuleerd, bloed en qi gaat beter stromen. De huid gaat er stralend jonger uitzien en fijne lijntjes zullen verdwijnen. Deze behandeling wordt benaderd vanuit de traditionele Oosterse geneeskunde.

 

Anti-aging acupunctuur

Acupunctuur is een natuurlijke anti-aging techniek die al eeuwen oud is. Doormiddel van het juist zetten van de naalden zullen rimpels duidelijk verminderen en ervaart u het effect van een natuurlijke facelift.