Japanse spa rituelen

Geisha Ritueel

 

Geisha’s, maar ook vele andere Japanse vrouwen, staan bekend om hun zuivere en zachte huid met een prachtige glow. Ook wel Mochi Hada genoemd. Mochi is een Japanse lekkernij, een ontzettend zachte rijstcake die voelt als een babyhuid. Hada betekent huid.
In Japans wordt de gelaatsverzorging heel anders benaderd dan in Westerse landen. Niet alleen hun huidverzorgings ritueel is anders dan wij gewend zijn, maar ook het gebruik van verzorgingsproducten. Je gezicht wordt niet alleen verzorgt, maar je krijgt ook een heerlijke verjongende gezichtsmassage. Laat je meevoeren door de Japanse cultuur en ontdek de geheimen van een geisha terwijl je een reis maakt door de geuren van Japan, met dit heerlijk ritueel i.c.m. de producten van Utsukusy en krijg ook een Mochi Hada.

 

 

Matcha Ritueel

 

Een combinatie van Japanse kunsten en beautygeheimen verwerkt in een heerlijk lichaamsritueel. Chado, de Japanse theeceremonie. Shodo, Japanse kalligrafie gecombineerd met de beautygeheimen van een Geisha.
Een combinatie van de natuurlijke producten van Utsukusy en mijn eigen gemaakte Sakura olie laten je een reis maken door de Japanse cultuur. Een massage van het achterkant van het lichaam gevolgd door een pakking, die je huid weer stralend zacht maakt. We sluiten dit ritueel af met een kop, antioxiderende, Matcha thee.