15 t/m 17 mei

Yoga & wine retreat

Baan, eigen zaak, kids, partner, sociale contacten, we hebben het allemaal druk. Als we vrouwen vragen hoe ze eens echt rust nemen, komen we vaak dezelfde twee antwoorden tegen. Een uurtje yoga of met een lekker glas wijn op de bank. Dus leek het ons een goed idee om deze twee te combineren in een rustgevend weekend.

 

Yoga & wine retreat, de naam zegt het eigenlijk al. Heerlijk tot rust komen met een glaasje wijn afgewisseld met een rustgevende yogasessie.

Yoga & Wine retreat

Programma

Vrijdag

Aankomst/inchecken B&B
19:00 uur
Kennismaking met een glaasje wijn of twee...
20:00 uur

Zaterdag

Yoga
07:30 - 09:00 uur
Ontbijt
9:00 - 10:00 uur
Vrije tijd (optie om massage te boeken)
10:00 - 14:00 uur
Rondleiding en wijnproeverij bij een lokale wijngaard
14:00 - 16:00 uur
Yoga in de wijngaard
16:00- 17:30 uur
3-gangen Vegan menu
19:00- 21:00 uur
vuurcirkel, eventueel met een glaasje wijn
21:00 - 22:30 uur

Zondag

Stilte wandeling in het Zuid-Limburgse Landschap
7:00 - 8:30 uur
Yoga
9:00 - 10:30 uur
Brunch
11:00 - 12:00 uur
Vrije tijd / koffers inpakken
12:00 - 14:00 uur
Yoga
14:00 - 15:30 uur

bij slecht weer wordt er bij de buitenactiviteiten een alternatief aangeboden

Tijdens het retreat verblijf je in een luxe studio bij B&B Kersenbloesem in Nijswiller.

 

Het bovenstaande programma is onder voorbehoud. Tijden kunnen afwijken en door externe omstandigheden zou het kunnen dat we moeten afwijken van het programma. We willen zoveel mogelijk yoga in de buitenlucht aanbieden, maar uiteraard is dit weersafhankelijk.

 

Wij zullen meerdere vormen van yoga (Yin yoga, Yin-yang yoga, Jiriki Seitai e.d.) aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook als u geen/weinig ervaring heeft met yoga.

Susan & Annemarie

Wie zijn wij?

Susan en Annemarie. Wij hebben elkaar leren kennen op de Yoga docentenopleiding. Beide woonachtig in Zuid-Limburg met een grote passie voor yoga. Uiteraard houden wij ook wel van een lekker glaasje wijn. Zo is ook dit retreat ontstaan. Met veel plezier hebben we gewerkt aan de voorbereiding van het retreat en we hopen dat jullie er net zoveel plezier van ervaren. Beide zullen we yoga geven en het aanspreekpunt zijn gedurende het retreat.

Susan & Annemarie

Kosten

De prijzen

Het retreat kost 349, euro boek je voor 31 januari 2020 dan betaal je 299,- euro op basis van een gedeelde twee/drie-persoonskamer. Wil je liever een kamer voor jezelf dan betaal je 50,- euro toeslag.

 

Een aanbetaling van 50% is bij boeking vereist. Na betaling is uw deelname verzekerd. Boekt u na 1 mei 2020 dan zult u direct na boeking het gehele bedrag moeten betalen.

 

Wat is inclusief:

– 2 overnachtingen in B&B Kersenbloesem
– wijn op aangegeven momenten in programma
– aangegeven maaltijden (alle maaltijden zijn vegan)
– 4 yogasessies
– wijnproeverij bij lokale wijngaard
– Stilte wandeling
– water, thee en fruit gedurende het gehele retreat

 

Vergeet niet eventuele allergieën op tijd te vermelden, aangezien we het 3-gangen diner hebben uitbesteed kunnen wij niet meer last-minute wijzigingen aanbrengen in het diner.

 

Het retreat is ook toegankelijk voor mannen die van een glaasje wijn en een yogasessie houden. Deelname is vanaf 18 jaar.

 

Voor vragen en aanmeldingen mag je mailen naar info@sakurayoga.nl. Wees snel want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.